DORYA TÜRKİYE

AKARETLER'E YENİ DEKORASYON ÜSSÜ

İstanbul’daki yeni mağazasını Akaretler’de açan Dorya Home, klasik ve modern koleksiyonlarını olağanüstü bir dengede bir araya getiriyor. Mağazanın dekorasyonunda mobilyadan kapıya, duvar panolarından süpürgeliklere kadar her detayda Dorya’nın mükemmel işçiliği ve malzeme kalitesini görmek mümkün.

Dorya , en yüksek kalitede el yapımı mobilyalar üreterek mükemmelliğe ulaşmak amacıyla kurulmuş farklı bir marka. Firma, modern teknoloji kullanılmasına rağmen, üretim prosesinin en temel özelliği olarak geleneksel el işçiliğine hala devam ediyor. Mağazada tüm parçalar %100 el yapımı ve müşterilerine kendi ürünlerini arzularına göre düzenleme şansı sunuluyor. Her bir Dorya mobilyası mükemmel bir yatırım ve nesilden nesle aktarılacak bir ayrıcalığa sahip olarak tasarlanıyor. Mükemmel oranlara sahip ve farklı zevklere hitap eden ürünler İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa, yurt dışındaysa Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Almanya’daki mağazaları ve on altı ülkedeki distribütörleri aracılığıyla dünyanın birçok yerinde satılıyor.

Dorya Home artık Akaretler’de
Zarif iç mekan markası Dorya Home, İstanbul’daki yeni mağazasını Akaretler’de açtı. El işçiliğiyle üretilen modern ve klasik tarzda mobilyalarını sergileyen marka, iç dekorasyon ve proje işlerinde de artık hizmet veriyor. Özel zevklere sahip mobilyaların sergilendiği mağazada aynı zamanda Dedar, Decortex, Harlequin, Casamance, Avigdor, Zoffany, Erre Erre, Thibaut, Lladro, Chelsom, Porcellane Villari, Andrew Martin ve Griffoni gibi dünyanın tanınmış duvar kağıdı, kumaş ve aksesuar markalarını misafirleri ile buluşturuyor. Marka ayrıca 2012 yılına hızlı bir başlangıç yaparak
anlaştığı firmalar olan Giardini, Rv Astlet, Anna Torfs ve Riva’yı da bünyesine katıyor.
El işçiliğiyle üretilen sanat eseri mobilyalar
Dorya günümüzde ulaşılabilir en yüksek kalitede malzemeleri kullanıyor. Firma, kendine has ve özenli kaplamaları, el dökümü mobilya donanımları ve en iyi kalitede kumaş ve deriler bulmak için devamlı araştırmalar yaparak yenilikçi bir tutum edinmiş. Markada tüm kaplamalar tek tek seçiliyor ve tüm oymalar, Dorya ürünlerini bir sanat eserine dönüştüren ve bugün dünyada çok nadir rastlanan bir şekilde el ile yapılıyor. Üretim prosesi, ham ahşabın kesiminden ürünün bitirilmesine veya döşenmesine kadar, kendi üretim tesislerinde gerçekleştiriliyor. Her Dorya Home mobilyası, mükemmel oranlara, estetiğe ve dengeye ulaşmak için sarf edilen uzun çalışma ve çabaların eseri olarak ortaya çıkıyor. Dünyanın en kaliteli el yapımı maun mobilya üreticilerinden biri olan Dorya Home, ürünlerinin tamamını modern fabrikasında birinci sınıf el işçiliğiyle üretiyor. Dorya, mobilyalarını kendi tasarım ekibinin yorumlarıyla müşterilerine sunan, branşında Türkiye’nin en kaliteli mobilyalarını üreten %100 Türk sermayeli bir firma olarak farklı bir yere sahip.

Projeler Dorya’ya emanet
Sadece mobilya konusunda değil, iç dekorasyon ve proje işlerinde de hizmet vermeye başlayan Dorya Akaretler’de İnşaat Restorasyon Grubu dahilinde konusunda deneyimle mimar ve tasarımcıların çalıştığı bir mimarı ofis de bulunuyor. Bu çatı altında farklı koleksiyonlarıyla devlet makamları, büyükelçilikler, üst düzey yönetici ofisleri dizayn eden firma, ayrıca ev projelerinde de yepyeni mekânlar yaratıyor.

Farklı zevklere alternatif koleksiyonlar
Dorya üç farklı koleksiyon altında mobilya tasarlıyor. Heritage, Contemporain ve Executive. Firma, zarif formal parçalardan basit modern tasarımlara kadar, geniş bir yelpazede mobilya ve döşemeli ürünler sunuyor. Tasarım, kalite, orantı ve rahatlıklarıyla, Dorya ürünleri günümüzün yaşam ortamına uygun tasarımlar olarak tasarlanıyor. Detaya verilen önem ve lüks malzemelerin kullanılması Dorya parçalarını emsalsiz yapan en önemli özellikler arasında sayılabilir.

Heritage . Dorya’nın Heritage koleksiyonu klasik 18. ve 19. yüzyıl tasarımlarından esinlenilen eşsiz bir çizgiye sahip. Bu seride her zaman şık ve modası geçmeyen görünümüyle maun baş rol oynuyor. Kullanılan ahşabın etkileyici görünümü veya varak uygulamasıyla, Heritage koleksiyonuna ait parçaların modası hiç bir zaman geçmiyor ve bu parçalar ileride antika haline gelebiliyor. Dorya, Heritage koleksiyonu altında, Masterpeice olarak adlandırılan eşi olmayan ürünler sunuyor. Az sayıda üretilen bu parçalar, detaylı oyma motifleri ve girift marküteri dizaynlarıyla çarpıcı ve iddialı parçalar arasında yerini alıyor.
Contemporain . Zarafet ve sadeliğe odaklanılan Contemporain koleksiyonunda, Dorya stilinin modernizmin cazibesiyle buluştuğu ürünler sunuluyor. Net çizgilere sahip olan Contemporain parçalarında farklı dönemlere ait tasarım ve detaylar dikkat çekiyor.
Executive . Dorya’nın Executive koleksiyonu günümüzün üst düzey ofisleri için sofistike bir konfor yaratmak için tasarlamış. Executive koleksiyonunda geniş bir yelpazede masalar, kütüphaneler, sandalyeler ve özel parçalar yer alıyor. Masa modellerimizin çoğunda ve hatta toplantı masalarımızda gömme bilgisayar ekranı gibi modern uygulamalar sunuluyor. Dorya’nın Executive koleksiyonu el işçiliğiyle imal edilmiş bir mobilyanın modern dünyanın gereklerine nasıl ayak uydurduğunu gösteriyor.